Image

Associates Des Arts Netwerkplatform voor ondernemers in de kunst- en interieurbranche

Met deelname als Associate aan ons Netwerkplatform ondersteunen wij jou bij het realiseren van jouw marketing- & verkoopdoelen. We gaan concreet aan de slag!

Voor succes gaat het er om wat je doet en wie je kent. En dat gaat een stuk makkelijker als je het samen kunt doen en je aansluit bij een bestaand netwerk. Ons Netwerkplatform biedt de kracht van het collectief, terwijl je tegelijkertijd je eigen identiteit versterkt.

In onze activiteiten verbinden we altijd fysiek en online. Via onze media en kanalen kun je jouw marktbereik vergroten, je bedrijf profileren, zichtbaarheid creëren en je producten verkopen. Deelname aan onze events en netwerkbijeenkomsten biedt mogelijkheden voor het leggen van nieuwe contacten en samenwerkingen. En je kunt nog een stap verder gaan met het boosten van jouw marketing- en verkoopactiviteiten door gebruik te maken van onze gespecialiseerde diensten. Door deelname krijg je een inspirerende en stimulerende omgeving - wat misschien wel het grootste voordeel is - in vergelijking met traditionele ondernemers die solitair opereren.

WAT GAAN WE DOEN:

 1. Online positionering
  Als Associate krijg je een eigen profielpagina op associatesdesarts.com, waarop wij jou en je bedrijf presenteren. Op deze pagina maken wij hyperlinks naar jouw online kanalen (social media, website, blog, webshop, etc.) en plaatsen wij een webformulier waarmee bezoekers direct met jou contact kunnen opnemen. Om de bezoekers van jouw profielpagina de beste beleving te geven, verrijken wij die met nieuwsitems en projectcasus die je ons aanlevert.
  www.associatesdesarts.com/en/associates

 2. Communicatie van je nieuwsitems en projectcasus
  Om het netwerk achter ons platform te informeren en te inspireren, plaatsen wij jouw nieuwsitems en projectcasus ook in de hoofdrubriek “nieuws”.
  www.associatesdesarts.com/en/nieuws

 3. Events en netwerkbijeenkomsten
  Regelmatig organiseren wij events en netwerkbijeenkomsten - in een open en ongedwongen setting - waaraan je kunt deelnemen, andere ondernemers treft en waarbij onder andere  onderwerpen op het gebied van marketing- en verkoopontwikkeling aan bod komen. Ook organiseren wij persoonlijke introducties bij andere Associates.
  www.associatesdesarts.com/en/events

 4. Individueel advies
  Associates krijgen adviesgesprekken ten behoeve van het realiseren van hun marketing- en verkoopdoelstellingen. Aan de hand van deze gesprekken maken wij vrijblijvend maatwerk marketing- & verkoopplannen. Om inzicht te krijgen en om prioriteiten te bepalen is onze QuickScan een mooi startpunt voor een adviesgesprek.
  www.associatesdesarts.com/en/quickscan-marketing-verkoopontwikkeling

MAAK OOK GEBRUIK VAN:

Social Media
Dagelijks publiceren wij verschillende posts op diverse eigen social media kanalen en regelmatig op die van derden. Ook voeren we verschillende campagnes uit, waaraan we specifieke landingspagina’s en geautomatiseerde opvolging koppelen. Dit betreft ontwikkelingen, nieuwsitems en aankondigingen met betrekking tot de Associates en het platform. Tegelijkertijd intensiveren we betrokkenheid door Social Engagement.

Blogazines
Aan de hand van de blogazines LEEMWONEN en VITA DI LUSSO publiceren we inspirerende en informatieve blogs over ontwikkelingen binnen de kunst- en interieurbranche, zowel nationaal als internationaal. Beide blogs genieten een hoge betrokkenheid van toonaangevende merken en hebben een groot bereik bij zowel professionals als consumenten.

Emailings
Wij versturen periodiek verschillende emailcampagnes uit naar onze bestaande netwerken en naar een groeiend aantal nieuw geïnteresseerden. In deze emailings vind je informatie over nieuwe publicaties in ons Magazine en laten we je kennis maken met interessante partijen uit jouw branche. Ook brengen we unieke objecten bij jou onder de aandacht en geven we tips omtrent de toepassing daarvan, waarbij je tevens kunt rekenen op exclusieve kortingsacties. En vertellen we over onze netwerkactiviteiten in onze Studio. Alle reden om je in te schrijven!
Inschrijven ->

Associates Des Arts Magazine
In het Associates Des Arts Magazine krijgen professionals de aandacht die ze verdienen. We doen dit door stijlvolle content te ontwikkelen in combinatie met mooi beeldmateriaal en dit bij het juiste publiek onder de aandacht te brengen. Het Magazine is online, ‘mobile-first’, ‘omni-channel', permanent actueel en dynamisch. Regelmatig publiceren wij aanvullende en verdiepende, thema-gerelateerde content. Verspreiding en promotie vindt plaats via onze social media- en emailcampagnes en via die van derden. Aanvullend geven we 2 keer per jaar een thema-gerelateerde print versie uit met een selectie van de content. Deze print uitgave wordt gericht verspreid in onze netwerken, die dit zeer waarderen.
www.associatesdesartsmagazine.com

Academy
Wij ondersteunen Associates bij het aanscherpen van hun kennis en ideeën voor het realiseren van hun marketing en verkoopdoelstellingen. Met Academy Des Arts bieden wij persoonlijke, verschillende op maat workshops ten aanzien van relevante onderwerpen. 
www.associatesdesarts.com/en/academy-des-arts

Online Art & Design Object Gallery
Onze Art & Design Object Gallery Dutch Luxury Design is een webshop waarin we unieke, hoogwaardige en zorgvuldig geselecteerde kunst en design objecten aanbieden - beschikbaar in gelimiteerde oplagen en ontworpen door getalenteerde en gepassioneerde kunstenaars en product ontwerpers. 
www.dutchluxurydesign.com

Studio Des Arts
Gehuisvest in een prachtig historisch pand in het Koninklijke stadje Buren aan de Voorstraat no. 1, is dé plek waar we fysiek verbinding maken tussen onze Associates, hun creaties en de markt.

In diverse stijlvolle ruimtes organiseren we de Concours Des Arts, een live presentatie van diverse kunstwerken en interieurproducten van hoog niveau, vervaardigd door toonaangevende kunstenaars en productontwerpers. Daarbij verkopen we deze producten. Ieder kwartaal start weer een nieuwe Concours met nieuwe items, zodat geïnteresseerden steeds weer worden verrast en geïnspireerd. Tevens bespreken we hier met interieurdesigners en architecten onze unieke portfolio voor toepassing in hun ontwerpen.
www.associatesdesarts.com/en/concours-des-arts

Wil je deelnemen aan ons Netwerkplatform, vul dan hieronder je naam en emailadres in en wij sturen jou meer informatie.

Verzoek informatie deelname platform

Invalid input
Invalid input
Invalid Input
Note All fields are required