Image

Associates Des Arts Interactief Online Platform

Door te participeren in dit netwerkplatform en deel te nemen aan verschillende offline en online activiteiten en events, vergroot je jouw marktbereik en versterk je jouw markt- en concurrentiepositie. Daarbij kun je ons gebruiken om jouw producten te verkopen en gebruik maken van onze gespecialiseerde diensten op het gebied van bedrijfsontwikkeling.

Met deelname aan associatesdesarts.com geniet je van de kracht van het collectief, terwijl je tegelijkertijd de identiteit van jouw bedrijf versterkt. Je profiteert van een gebundelde marketingstrategie in onze eigen media en in die van derden en van de investeringen in digitale technologie zonder deze zelf te hoeven doen. Hierdoor is het bijvoorbeeld eenvoudiger en goedkoper om nieuwe producten te promoten en te verkopen. Bovendien horen en zien wij wat er speelt binnen dit continue bewegende netwerk, wat maakt dat wij snel en pro-actief reageren op signalen en kansen en jou in verbinding kunnen brengen met potentiële nieuwe klanten en andere Associates voor mogelijke interessante samenwerkingen.

Voordelen van deelname:

Positionering
Je krijgt een eigen profielpagina, waarop wij jouw bedrijf en jouw nieuwsitems presenteren. Tevens maken wij verbinding met jouw eigen online kanalen (social media, website, blog, webshop, etc.) en plaatsen wij een webformulier waardoor bezoekers direct contact kunnen opnemen met jou of contactpersoon.

Communicatie van jouw nieuwsitems
Je kunt nieuwsitems aanleveren ten behoeve van jouw profielpagina en communicatie in het netwerk achter dit platform.

Artikel in het Associates Des Arts Magazine
In het Associates Des Arts Magazine krijgen professionals en hun creaties de aandacht die ze verdienen. We doen dit door stijlvolle content te ontwikkelen in combinatie met mooie fotografie en dit bij het juiste publiek onder de aandacht te brengen. Liefhebbers van mooie producten en kunst waarderen dit.
Het Magazine verschijnt 2 keer per jaar - in het voorjaar en in het najaar - en bestaat uit een print versie en online versie. De print versie wordt gericht verspreid in onze netwerken. Verspreiding van de online versie vindt via verschillende social media plaats.
Als deelnemer krijg je één artikel per jaar, zowel in de print- als in de online versie.

Events
Je kunt gebruikmaken van diverse mogelijkheden om jouw product(en) live te presenteren én te verkopen. Daarbij krijg je toegang tot onze netwerkbijeenkomsten en tot persoonlijke introducties bij onze Associates. 

Email campagnes
Associates Des Arts verstuurt periodiek verschillende emailcampagnes uit naar een groeiend aantal geïnteresseerden. Deze emailings betreffen ontwikkelingen, nieuwsitems en aankondigingen met betrekking tot het platform. Wij bieden deelnemers de mogelijkheid te publiceren in onze emailings. 

Social Media campagnes
Associates Des Arts publiceert dagelijks verschillende berichten op diverse eigen social media kanalen en regelmatig op die van derden. Deze berichten betreffen ontwikkelingen, nieuwsitems en aankondigingen met betrekking tot het platform. Wij bieden deelnemers de mogelijkheid te publiceren in onze berichten. 

Maatwerk diensten
Als deelnemer kun je gebruikmaken van ondersteuning ten aanzien van het realiseren van jouw nieuwe ideeën aan de hand van diverse maatwerk diensten.

Vul hieronder je naam en emailadres in en wij sturen jou meer informatie over deelname aan dit online platform.

Verzoek informatie deelname platform

Invalid input
Invalid input
Ongeldige invoer
Note All fields are required